Orthodontie vergoedingen bij volwassenen

De orthodontievergoedingen voor volwassenen zijn ook in 2012 soms karig. Verschillende zorgverzekeraars vergoeden helemaal geen beugels, andere zorgverzekeraars komen de verzekerde soms tegemoet.

Wie voor 2013 opzoek is naar de beugelvergoedingen moet nog even wachten. Let op: deze informatie is door ons samengesteld en kan helaas soms een foutje bevatten.

De zorgverzekeraar met de hoogste vergoeding is duidelijk: Delta Lloyd. Meer weten over aanvullende zorgverzekeringen? Lees ook meer over de totale beugelkosten.

Stad Holland heeft als eis dat men eerst al 12 maanden aanvullend verzekerd moet zijn.  Bij een standaard AV is een maximale vergoeding van € 625 de Uitgebreide AV is een vergoeding van € 1.250 mogelijk gedurende de verzekering.  Bekijk ook de Polisvoorwaarden StadHolland.pdf

De ONVZ was in 2010 nog een aantrekkelijke verzekeraar met 100% vergoeding. In 2012 heeft de ONVZ nog steeds deze voorwaarden.  Voor Topfit geld een vergoeding van maximaal € 500 en bij Superfit geldt een vergoeding van 100%.   Bekijk ook de polisvoorwaarden ONVZ.

Avéro Achmea geeft helaas onduidelijke aan. Op de site van de Avero Tandartsverzekering geeft Avero aan aan geen orthodontiekosten te vergoeden. 

DSW geeft aan tegenwoordig een wachttijd te hebben voor Orthodontie. Om in 2012 in aanmerking te komen voor een vergoeding moet men al voor 1 januari 2011 ingeschrijven zijn. In 2012 geeft DSW een maximum vergoeding van € 685 bij AV Standaard en bij AV TOP € 1.250. Grote verschillen want in 2010 gaf AV Top 75% nog dekking zonder een maximum bedrag.

Delta Lloyd is niet veranderd in haar aanbod. Nog steeds is bij het pakket Top een vergoeding tot € 1.500 voor volwassenen (in 2010). Deze vergoeding is gedurende de “looptijd” bij Delta Lloyd. Lees meer over de orthodontie vergoedingen van Delta Lloyd.

Menzis had voorheen altijd aantrekkelijke vergoedingen. Inmiddels heeft geeft Menzis slechts van maximaal € 1.000 bij het Tandverzorgd 3 pakket. Bekijk de beugel vergoedingen van Menzis.

Univé is in vergelijking met de vorige jaren omhoog gegaan met haar vergoedingen. Bij een Tand beter pakket is er een vergoeding van maximaal  € 500. En bij een Tand best pakket van maximaal  € 1.500. Bekijk ook de orthodontievergoedingen van Agis.

De Friesland ‘Tand Optimaal’ aanvullende verzekering vergoedt € 750 voor een orthodontische behandeling. Let op: Bij ‘Tand Extra’ is er geen vergoeding voor orthodontie (zelfde voorwaarden 2012 als in 2010).

Agis heeft verschillende aanvullende zorgverzekeringen. Afhankelijk van het type verschilt ook de vergoeding. Het meest uitgebreide pakket vergoed met een maximum van € 750.  (lijken dezelfde voorwaarden als in  2010).

De zorgverzekeraar met de hoogste vergoeding is duidelijk: Delta Lloyd. Meer weten over aanvullende zorgverzekeringen? Lees ook meer over de totale beugelkosten.

2.718 Responses to Orthodontie vergoedingen bij volwassenen

 1. Pingback: dig this

 2. Pingback: buy essays uk

 3. Pingback: hoverboard with samsung battery

 4. Pingback: buy essay papers

 5. Pingback: tape hair extensions

 6. Pingback: clip in hair extensions

 7. Pingback: buy an essay review

 8. Pingback: reporting services writing custom code

 9. Pingback: gymnastics mats massachusetts

 10. Pingback: go here

 11. Pingback: click here

 12. Pingback: discover more here

 13. Pingback: cute hipster comforters

 14. Pingback: go here

 15. Pingback: cute coral comforters

 16. Pingback: read this

 17. Pingback: cute blue comforters

 18. Pingback: cute black comforters